Com configurar Acceptar

Aquest lloc web utilitza Cookies pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis, així com l\'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si contínua navegant, suposa l\'acceptació de la instal·lació de les mateixes. L\'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador podent, si així ho desitja, impedir que siguin instal·lades en el seu disc dur, encara que haurà de tenir en compte que aquesta acció podrà ocasionar dificultats de navegació de pàgina web.

Segueix-nos

Condicions d'ús

En compliment de la Llei 34/2002, d'11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic (LSSI-CE), VITALMEND BALEARS SL informa que és titular del lloc web WWW.MALLORCAFRUITS.COM. D'acord amb l'exigència de l'article 10 de la citada Llei, VITALMEND BALEARS SL informa de les següents dades:

El titular d'aquest lloc web és VITALMEND BALEARS SL, amb CIF B57622136 i domicili social en CARRETERA PALMA INCA KM 23,400 07350, BINISSALEM (ILLES BALEARS), inscrita en el Registre Mercantil, en el tom 2390, foli --, fulla PM64221 i inscripció 2º. L'adreça de correu electrònic de contacte amb l'empresa és: Blosada@mallorcafruits.com.

USUARI I RÈGIM DE RESPONSABILITATS

La navegació, accés i ús pel lloc web de VITALMEND BALEARS SL confereix la condició d'usuari, per la qual s'accepten, des de la navegació pel lloc web de VITALMEND BALEARS SL, totes les condicions d'ús aquí establertes sense perjudici de l'aplicació de la corresponent normativa d'obligat compliment legal segons el cas.

El lloc web de VITALMEND BALEARS SL proporciona gran diversitat d'informació, serveis i dades. L'usuari assumeix la seva responsabilitat en l'ús correcte del lloc web. Aquesta responsabilitat s'estendrà a:

-La veracitat i licitud de les informacions aportades per l'usuari en els formularis estesos per VITALMEND BALEARS SL per a l'accés a certs continguts o serveis oferts pel web.

-L'ús de la informació, serveis i dades ofertes per VITALMEND BALEARS SL contràriament al que es disposa per les presents condicions, la Llei, la moral, els bons costums o l'ordre públic, o que de qualsevol altra manera puguin suposar lesió dels drets de tercers o del mateix funcionament del lloc web.

POLÍTICA D'ENLLAÇOS I EXEMPCIONS DE RESPONSABILITAT

VITALMEND BALEARS SL no es fa responsable del contingut dels llocs web als quals l'usuari pugui accedir a través dels enllaços establerts en el seu lloc web i declara que en cap cas procedirà a examinar o exercitar cap tipus de control sobre el contingut d'altres llocs de la xarxa. Així mateix, tampoc garantirà la disponibilitat tècnica, exactitud, veracitat, validesa o legalitat de llocs aliens a la seva propietat als quals es pugui accedir per mitjà dels enllaços.

VITALMEND BALEARS SL declara haver adoptat totes les mesures necessàries per evitar qualsevol dany als usuaris del seu lloc web, que poguessin derivar-se de la navegació pel seu lloc web. En conseqüència, VITALMEND BALEARS SL no es fa responsable, en cap cas, dels eventuals danys que per la navegació per Internet pogués sofrir l'usuari.

MODIFICACIONS

VITALMEND BALEARS SL es reserva el dret a realitzar les modificacions que consideri oportunes, sense avís previ, en el contingut del seu lloc web. Tant referent als continguts del lloc web, com en les condicions d'ús del mateix. Aquestes modificacions podran realitzar-se a través del seu lloc web per qualsevol forma admissible en dret i seran d'obligat compliment durant el temps en què es trobin publicades en la web i fins que no siguin modificades vàlidament per altres posteriors.

PROTECCIÓ DE DADES

De conformitat amb el que estableix la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), VITALMEND BALEARS SL informa als usuaris del seu lloc web que les dades personals recaptades per l'empresa, mitjançant els formularis situats a les seves pàgines, seran introduïts en un fitxer automatitzat sota la responsabilitat de VITALMEND BALEARS SL, amb la finalitat de poder facilitar, agilitar i complir els compromisos establerts entre ambdues parts.

Així mateix, VITALMEND BALEARS SL informa de la possibilitat d'exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició mitjançant un escrit a l'adreça: CARRETERA PALMA INCA KM 23,400 07350, BINISSALEM (ILLES BALEARS).

Mentre l'usuari no comuniqui el contrari a VITALMEND BALEARS SL, aquesta entendrà que les seves dades no han estat modificats, que l'usuari es compromet a notificar a VITALMEND BALEARS SL qualsevol variació i que VITALMEND BALEARS SL té el consentiment per utilitzar-los a fi de poder establir una relació de fidelitat entre les parts.

PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL

VITALMEND BALEARS SL per si mateixa o com a cessionària, és titular de tots els drets de propietat intel·lectual i industrial de la seva pàgina web, així com dels elements continguts en la mateixa (a títol enunciatiu, imatges, so, àudio, vídeo, programari o textos; marques o logotips, combinacions de colors, estructura i disseny, selecció de materials usats, programes d'ordinador necessaris per al seu funcionament, accés i ús, etc.), titularitat de VITALMEND BALEARS SL. Seran, per tant, obres protegides com a propietat intel·lectual per l'ordenament jurídic espanyol, sent-los aplicables tant la normativa espanyola i comunitària en aquest camp, com els tractats internacionals relatius a la matèria i subscrits per Espanya.

Tots els drets reservats. En virtut del que es disposa en els articles 8 i 32.1, paràgraf segon, de la Llei de Propietat Intel·lectual, queden expressament prohibides la reproducció, la distribució i la comunicació pública, inclosa la seva modalitat de posada a disposició, de la totalitat o part dels continguts d'aquesta pàgina web, amb finalitats comercials, en qualsevol suport i per qualsevol mitjà tècnic, sense l'autorització de VITALMEND BALEARS SL.

L'usuari es compromet a respectar els drets de Propietat Intel·lectual i Industrial titularitat de VITALMEND BALEARS SL. Podrà visualitzar els elements del portal i fins i tot imprimir-los, copiar-los i emmagatzemar-los en el disc dur del seu ordinador o en qualsevol altre suport físic sempre que sigui, única i exclusivament, per al seu ús personal i privat. L'usuari haurà d'abstenir-se de suprimir, alterar, eludir o manipular qualsevol dispositiu de protecció o sistema de seguretat que estigués instal·lat a les pàgines de VITALMEND BALEARS SL.

ACCIONS LEGALS, LEGISLACIÓ APLICABLE I JURISDICCIÓ

VITALMEND BALEARS SL es reserva, així mateix, la facultat de presentar les accions civils o penals que consideri oportunes per la utilització indeguda del seu lloc web i continguts, o per l'incompliment de les presents condicions.

La relació entre l'usuari i el prestador es regirà per la normativa vigent i d'aplicació al territori espanyol. De sorgir qualsevol controvèrsia les parts podran sotmetre els seus conflictes a arbitratge o acudir a la jurisdicció ordinària complint amb les normes sobre jurisdicció i competència sobre aquest tema. VITALMEND BALEARS SL té el seu domicili en ILLES BALEARS, Espanya.